AMASYA / MERZİFON - İstiklal İlkokulu

Mrt

Okulumuz 1.sınıf öğrencileri Okuma Bayramıyla okumaya geçmelerini kutladılar.Miniklerimizi tebrik ediyoruz.

Mrt

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında 'Atasözleri ve Deyimler ' sergimizi açtık.

Şbt

6 Şubat 2023 tarihinde yaşanan depremde hayatını kaybedenvatandaşlarımızı anmak ve deprem gerçeğine dikkat çekmek ,deprem farkındalığı yaratmak için okulumuzda 1 dakikalık saygı duruşu yapılmıştır.

Şbt

Dilimizin Zenginlikleri Projesi bünyesinde 'Afiş Tasarım ' Yarışması sonucunda okulumuz 4/A Sınıfı Öğrencisi Zeki YILMAZ İlçe ve ilde 1.olarak okulumuzun gururu olmuştur.

Ayrıca Dede Korkut Hikayeleri Yazımı,Anahtar Kelimelerle Hikaye Anlatma,Sözlük Tasarım ve İnsan Hakları Afiş Yarışması Projelerinden ödül alanlara ödülleri okulumuz müdürü Suat Başdağ tarafından verildi.

Öğrencilerimizi tebrik edeiyoruz.

Ock

Dönem Sonu Etkinlikleri kapsamında Merzifon Hava Şehitliğini ziyarette bulunduk.

Şehitlerimizi saygıyla anıyoruz.

Ock

Dönem Sonu Faaliyetleri kapsamında sınıflarımızda  'Yetenek Paylaşım Saati ' ve 'Oyun saati 'etkinlikleri yapıldı.

Ock

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında palnlanan veli katılım etkinliği 'Bir Yumak Macera' kitabından esinlenerek öğrencilerin kendi çizdikleri resimleri Jüt kumaşlara işleme etkinliği Anasınıfı A VE B şubesi velilerinin ortak katılımıyla gerçekleşti.

Ock

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında okulumuz Anasınıf A ve B şubelerinin ortak katılımıyla planlanan uzman daveti etkinliği Eğitmen Masal Anlatıcısı Sevgi ÇELEN tarafından öğrenci ve velilerin katılımıyla gerçekleşti.

Ock

Dönem Sonu Faaliyetleri kapsamında 2023-2024 Eğitim Öğretim yılı biterken öğrencilerin keyifli ve öğretici bir hafta ile derslere ara verilmesi amaçlanmaktadır.Bu kapsamda

Merzifon Belediyesi İtfaiye Müdürlüğünden görevliler gelerek itfaiye mesleğini tanıttılar.

Ayrıca sınıflarımızda kitap okuma ve komedi saati etkinliği yapıldı. Öğrenciler seçtikleri fıkraları arkadaşlarına anlattılar.

Sınıflarımızda tecrübe paylaşımı etkinlikleri yapıldı.

Ock

Yıl Sonu Faaliyet Haftası kapsamında 'En Sevdiğini Paylaş' etkinliği yapıldı.Öğrenciler sınıfa getirdikleri eşyalarının kendileri için neden özel olduğunu arkadaşlarına anlattılar.

Ock

Yıl Sonu Faaliyet Haftası Kapsamında öğrencilerimiz Bilgi Yarışması yaptılar.

Ock

Okulumuz Z Kütüphanesini ,sınıflarımız etkin şekilde kullanıyor.Kendilerine ayrılan zaman dilimlerinde  Z Kütüphanemizi ziyaret eden öğrencilerimiz kütüphanemizin güzel atmosferinde okumanın keyfine bir kez daha varıyorlar.

Ock

'Geleceğim Ellerimde' Projesi kapsamında 4.Sınıf Öğrencilerine Meslek tanıtma ve Kariyer Planlaması etkinliği düzenlendi.Resmiye Mehmet Karaöz İlkokuluyla ortak yürütülen projenin ilk misafiri Hava Pilot Binbaşı Sinem ÇETİN oldu. Pilotluk mesleğini tanıtan ve öğrencilerin sorularını cevalayan Sinem Binbaşı 'ya çok teşekkür ederiz.

Ock

Türkiye Sağlıklı Besleniyor Projesi kapsamında okulumuz öğrencileri sağlıklı kahvaltı tabagı hazırlayıp ilk ders hep birlikte yediler.